Summer love - kapitel 27

Publicerat: 2013-05-19 // Kl: 18:12:35 // Kategorier: Summer Love // Kommentarer: 13
Detta har hänt:

Mamma och pappa släppte av oss utanför arenan. Där var så extremt mycket folk att det tog säkert tio minuter innan vi hittade vår ingång och där väntade ännu mera kö för att komma in. Jag, Maja och Andrea väntade nervöst på att få komma in. Maja och jag var nog mer uppspelta än Andrea då Andreas kille var hemma i Sverige och hon kunde träffa honom i princip varje dag. Det hade gått bra för Maja och Niall sedan min fest, de pratade ofta och jag tror att Maja började gilla honom mer och mer och Niall likaså. Harry hade hållit mig lite uppdaterad om vad Niall tyckte och han verkade verkligen gilla Maja, jag var så glad för hennes skull även om jag visste hur jobbigt det var att de var iväg hela tiden. Kön blev mindre och efter ett tag satt vi inne på våra platser, vi hade lyckats få rad två, längst ut vilket var jättebra platser. Vi satte oss ner och väntade på att de hela skulle dra igång. 

”Skulle jag kunna få ta en bild med dig?” Frågade en tjej som satt bredvid mig. 

”Självklart.” Sa jag och log. ”Bara du lovar att inte lägga upp den någonstans innan konserten.” Hon nickade, Andrea tog kameran och tog en bild på mig och tjejen.
”Varför får jag inte förresten?” Frågade hon.

”Harry vet inte om att jag är här.” Svarade jag och tjejen nickade innan hon började prata med sina vänner.

Förbandet började spela och jag kände hur mitt ben började skaka av nervositet, det var inte långt kvar tills jag skulle få se Harry komma ut på scenen.
Harrys perspektiv:

Jag hörde skriken från fansen som väntade i arenan från där jag stod backstage. Det var helt sjukt och jag fick adrenalinkickar av att gå ut på scenen och bjuda på en grym show. Inledningsvideon spelades upp och skriken blev allt högre när de visade en ny person på skärmen. Killarna var lika taggade som jag, det såg jag när jag kollade åt deras håll. Assistenterna hjälptes oss att fixa mikrofonerna innan vi gick vidare för att ställa oss på våra platser för att skjutas upp på scenen. Ljudet tystnade likaså gjorde publiken, arenan blev svart, vi sköts upp, musiken och lamporna tändes igen och vår första låt började. Det var tryck i arenan, riktigt mycket tryck. Fansen skrek, dansade och sjöng med och jag njöt av att få komma ut till fansen och bjuda dem på en show som de, förhoppningsvis, sent skulle glömma. Ljus från blixtrar kom från olika håll, svajande ljusstavar lyste upp bland publiken. Vi avslutade låten, Liam pratade innan nästa låt skulle spelas samtidigt som fansen skrek halsarna av sig. Jag vinkade åt några i publiken som vinkade tillbaka för att sedan kolla på varandra och bli helt hysteriska. Att man blev det av att se oss var något jag fortfarande inte förstod, att vi var kända var svårt att få in i huvudet, vi var ju bara vanliga killar egentligen. Nästa låt började och vi kom in mer och mer i showen, den blev spontanare och vi fjantade runt med varandra uppe på scenen.

Lauras perspektiv:

Detta var min första one direction konsert och jag kommer förmodligen att vara döv i morgon när jag vaknar på grund av allt skrikande och tjutande från alla, till mestadels, tjejer i arenan. Jag dansade och sjöng med i låtarna med Andrea och Maja, ingen av killarna hade sett oss än. Det var ett enormt tryck i arenan och jag såg att killarna verkligen hade kul på scenen, de vinkade på fans, fjantade med varandra och dansade runt. Louis fick syn på mig i publiken, han log stort och vinkade på mig, petade på Liam som nu stod bredvid honom och pekade på oss. Jag höll upp fingret framför mina läppar för att visa att de skulle vara tysta och låta Harry se mig själv och Niall se Maja.

Musiken till Little Things började spelas och Zayn började ta ton. När det kom till Harrys del såg han mig i publiken, sken upp i ett stort leende, hans ögon glittrade och han sjöng sina rader medan han kollade mig rakt in i ögonen. Jag blev helt varm i kroppen av att se honom bli glad, jag kunde knappt bärga mig tills konserten skulle ta slut så jag kunde slänga mig i hans armar och krama honom hårt.

Harrys perspektiv:

Jag blev helt stum när jag såg Lauras huvud sticka upp i publiken innan ett leende formades på mina läppar.
 
Jag kollade henne i ögonen och sjöng raderna till henne, menade vartenda ord jag sjöng. Det tog all styrka jag hade i mig för att inte hoppa ner i publiken för att kyssa och krama om henne. Laura log tillbaka mot mig, vinkade och gjorde en slängkyss, precis som hon gjort på videon hon skickade till mig innan konserten. Låten slutade och jag kallade Niall till mig, visade honom att även Maja befann sig i publiken. Han blev lika glad över att se Maja som jag blev av att se Laura.

Efter det fortsatte konserten med ett ös som jag aldrig upplevt innan, att Laura var i publiken gjorde att jag ville ge allt jag hade. Liam, Louis och Zayn gjorde hela tiden narr och skämtade med mig på olika sätt för att göra mig generad inför Laura. Publiken såg ut att gilla det i alla fall och Laura blev i stort sett lika generad som jag över skämten som de kläckte ur sig.

Lauras perspektiv:

Killarna sprang in på scenen igen för att framföra den sista låten för kvällen. Uppspelta över att vi snart skulle få träffa killarna igen gjorde att vi sjöng med extra högt, och gjorde oss extra hesa. Den sista tonen spelades, arenan blev svart innan den tändes igen. Vi gick fram till vakterna men de ville inte släppa in oss utan killarnas medgivande och kontroll med deras management att vi var vilka vi sa att vi var.

När arenan var tom kom vakterna fram till oss igen och jag oss klartecken att komma backstage. Det pirrade i min mage när jag med små steg gick bakom scenen, ner för en trappa, längs en lång korridor till killarnas loge. Vi knackade på dörren och Harry öppnade med ett stort leende, drog in mig i den största kramen jag någonsin fått och höll mig hårt. Jag andades in hans doft av hans parfym och doften av hans hår. Maja och Andrea gick förbi oss in i logen och Maja gav Niall en kram medan Andrea hälsade på de andra. När Harry släppte mig hälsade jag på de andra killarna med varsin kram innan jag var tillbaka i Harrys trygga famn.

”Ni var riktigt duktiga.” Berömde jag dem. ”Publiken älskade er.”

”Jag tror jag har blivit döv av alla skrikande tjejer.” Sa Andrea lite skämtsamt. ”Det tjuter fortfarande i mina öron.”

”Erkänn, du älskade det.” Sa jag med hes röst och flinade mot Andrea.

”Jag gillade det i alla fall.” Sa Maja och log där hon satt omfamnad av Niall.

Kvällen hade gått precis som planerat; vi hade lyckats överraska killarna och jag hade nu två dagar till framför mig där jag skulle vara vid deras sida och stötta dem tillsammans med Maja och Andrea.

Vi satt kvar i killarnas loge en liten stund till innan vi åkte tillbaka till hotellet. Jag var riktigt trött efter att ha varit vaken alldeles för många timmar idag och slumrade därför till på vägen till hotellet. Mitt huvud lutade jag mot Harrys axel och han hade sin hand placerad på mitt lår, det närmaste man kunde komma närhet i bilen. Bilen stannade framför hotellet där fans stod och väntade på att få se en glimt av killarna. Jag gick ur bilen, drog upp huvan på hoodtröjan jag fått låna av Harry och gick in i hotellet följt av Maja och Andrea. Vi väntade innanför dörrarna på att killarna skulle komma in. De tog några bilder med fansen för att sedan komma in till oss, hämta sin rumsnyckel så att vi kunde gå till våra rum.

Harry lade sin arm om min midja och vi gick bort mot hissen.

”Är det okej om jag sover i Harrys rum inatt?” Frågade jag Andrea och Maja som bytte roade blickar med varandra innan de vände sig mot mig och flinade.

”Hitta inte på något dumt bara.” Sa Andrea och knuffade till mig i sidan.

”Vad är så roligt?” Frågade Louis och tjejerna började skratta.

Jag skakade på huvudet åt dem ”Inget.” Mumlade jag till Louis, lutade mitt huvud mot Harrys axel igen och lät honom dra mig närmre intill sig.

Vi kom upp till våningen rummen låg på men när korridoren delade sig åt två håll delade vi på oss. Jag gick med killarna åt ena hållet och Andrea och Maja på andra hållet. Vi sa god natt till varandra och Andrea lämnade ännu en kommentar om mig och Harry.

”Jag kan inte fatta att du verkligen är här.” Sa Harry när vi låg inlindade i varandra i hans säng. Jag förde min hand till hans panna, drog bort hans lockar därifrån och log.

”Men det är jag.” Sa jag tyst och gav honom en kyss. ”Jag älskar dig.” Viskade jag och precis innan jag somnade hörde jag Harry säga samma ord tillbaka till mig, pussa min kind och dra mig närmre intill sig innan han själv somnade.

Harrys perspektiv:

Jag vaknade upp, det var fortfarande mörkt ute och när jag tittade på klockan förstod jag varför; den var halv tre på natten. Jag studerade Laura där hon sov fridfullt, andades lugnt och små suckar lämnade hennes läppar ibland. Det var overkligt att hon låg bredvid mig på ett hotell i Norge, jag hade längtat ihjäl mig efter henne och nu när hon var vid min sida kändes det inte verkligt. Jag satte mig upp, slängde benen över sängkanten, drog fingrarna genom håret och rufsade till det. Mobilen låg på sidobordet, jag kollade på den länge innan jag tog upp den och gick in i badrummet. Jag satte mig ner med ryggen mot kakelväggen, lutade huvudet bakåt mot den kalla väggen innan jag låste upp mobilen och såg nya mentions om mig på twitter. Jag borde inte klicka in där, det var inte bra det visste jag, men jag var tvungen.

Lauras perspektiv:

Jag flyttade mig inåt mitten på sängen i hopp om att komma nära Harry men när jag inte mötte en hård bringa, öppnade jag ögonen och kollade förvirrat runt i rummet. Jag satte mig upp is sängen men Harry var inte där. Sovrumsdörren var öppen och därifrån kom det svagt ljus. Jag tassade ut i hallen och såg ljuset strömma ut från kanterna på badrumsdörren. Jag närmade mig dörren, öppnade den sakta och såg Harry sitta på golvet, scrollandes på sin mobil med rödsprängda ögon. Jag hatade vad jag såg. 


Nu är det äntligen uppe! Tog lite tid. Vad tycker ni då? Gillar ni förresten att jag har gif¨s i kapitlena ibland eller är det bara jobbigt? 

Tack för alla fina kommentarer på förra! Hade även rekord på kommentarer! Hela 16 stycken, blev så glad när jag såg hur många det var. Ska vi försöka slå det? 10+ kommentarer för nästa gäller men ett nytt rekord hade varit kul!

Tack till alla som läser och kommenterar, det är det som får mig att fortsätta!

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Frida

Så sjukt bra!!! :D OMG!! Vill så gärna veta varför Harry var så ledsen!! :(x

Svar: Tack :)
Moa Lundström

2013-05-19 @ 19:19:40
Postat av: alva

jättebra!! :D merrra

2013-05-19 @ 19:56:06
Postat av: Anonym

Riktigt bra kapitel, jag längtar redan till nästa! Jag gillar iaf när du har med gifs :)

Svar: tack så mycket :) Vad bra, då letar jag inte upp dem i onödan då, haha :)
Moa Lundström

2013-05-19 @ 20:16:23
Postat av: Felicia

Meeeeeeeeeeer!!!!! Nääääästa!!!!M

2013-05-19 @ 20:44:27
Postat av: Jennie

Åh du skriver så sjukt bra!! Älskar denna novellen, en av de bästa jag ha läst! Längtar till nästa kapitel :D

Svar: åh, tack vad snällt! Kul att höra att det man skriver uppskattas :)
Moa Lundström

2013-05-19 @ 21:55:20
URL: http://jenniiele.blogg.se
Postat av: Sanna

Längtar till nästa kapitel! :D

2013-05-20 @ 11:15:21
Postat av: Tilda

Du är sååååååååååååååå grym!!! Är så inne i novellerna!😄

Svar: Tack, vad kul att höra :)
Moa Lundström

2013-05-20 @ 21:18:28
Postat av: Anonym

Stackars Harry... Älskar att du har med gifs :D

Svar: Vad bra :)
Moa Lundström

2013-05-20 @ 21:23:43
Postat av: anna

keep going :) din novell är bäst!

Svar: Tack, vad kul att du tycker det :)
Moa Lundström

2013-05-21 @ 16:58:53
Postat av: Mimmi

Bästa novellen ever :D

Svar: Vad kul att du tycker det :)
Moa Lundström

2013-05-22 @ 18:00:24
Postat av: Anonym

Du är såå grym på att skriva!

Svar: tack, vad kul att höra :)
Moa Lundström

2013-05-23 @ 07:38:33
Postat av: Em

Åh vad jag har längtat, sååå himla bra !

Svar: tack :) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Moa Lundström

2013-05-23 @ 07:52:23
Postat av: Ella

Sjukt bra!! När kommer nästa??

Svar: Tackar, tackar :) Söndag förmodligen :)
Moa Lundström

2013-05-23 @ 15:13:40


Innan du kommenterar tänk på att:
-Kommentarer som anses stötande mot mig raderas direkt!!
-Ingen spamming, Tack!
-Alla andra kommentarer och frågor är mer än välkomna!
-Jag gör gärna bloglovin' byten, bara till att fråga!
Tack på förhand!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






One Direction Novell Blogg

Besökstoppen

RSS 2.0