Summer love - kapitel 3

Publicerat: 2013-02-17 // Kl: 13:00:00 // Kategorier: Summer Love // Kommentarer: 8
Detta har hänt:

Harry stannade bilen och gick sedan för att öppna dörren åt mig. Jag log och tog emot Harrys hand som han höll ut framför mig. Han släppte den inte när jag kommit ur bilen utan tvinade ihop våra händer istället. Jag kollade frågande upp mot Harry och han log bara emot mig. Varje gång han log kände jag hur jag blev vekare och vekare i benen. Vi gick i små smala gränder där det var små söta butiker intryckta i små hål i väggen i princip. Jag stannade och kollade på ett fint armband i silver. Det var stelt och på armbandet var det ingraverat: Never Give Up. Jag skulle precis betala när, Harry betalade mannen som sålde armbandet istället.

”Det behöver du inte göra.” Sa jag och gav pengar till Harry som vägrade ta emot dem. Jag suckade och stoppade ner pengarna i väskan igen.

”Men jag ville.” Sa Harry och log så smilgroparna syntes. Han hade redan hunnit bli lite brunare sen igår och man såg lite fräknar som höll på att dyka upp. Vi fortsatte att gå och snart var vi vid en mysig lite restaurang som hade borden och stolarna ute på stranden. Jag tog av mig skorna och tog dem i min fria hand och sedan gick vi och satte oss vid ett bord som var prytt med rosor och snäckor.

”Detta är jättefint.” Sa jag och log uppskattande mot Harry. ”Tack för att du tog med mig.”

”Så lite så.” Sa Harry och log ännu större än vad han gjort innan. 

Lauras perspektiv:

Vi stod på stranden, inlindade i varandras armar, panna mot panna och kollade in i varandras ögon. Han kollade på mina läppar och böjde sig framåt, hans läppar kom närmre mina och snart var de på mina. Han smakade gott, jag särade på läpparna och kyssen fördjupades. Våra ögon var slutna och vi njöt. Hans hand smekte min kind och tryckte våra ansikten närmre varandra. Sen slog verkligheten mig och jag avbröt kyssen och sjönk ner på mina knän i sanden. Några enstaka tårar rann ner för kinderna som jag snabbt torkade bort.

”Laura, vad är det?” Frågade Harry oroligt och sjönk ner bredvid mig. Han försökte att krama mig men jag puttade bort honom. ”Vad det något jag gjorde?” Harry lät riktigt orolig men jag kunde inte förklara mina känslor, herre gud jag visste knappt själv varför jag reagerade såhär. Jag kollade upp på Harry och mötte hans oroliga blick. Hans blick sökte något i mina ögon, något som kunde förklara vad det var som precis hänt. Jag kollade ner i sanden och torkade bort fler tårar.

”Kan du köra mig tillbaka till hotellet?” Frågade jag i en viskning.

”Visst.” Sa Harry fortfarande förvirrat men han hjälpte mig upp på benen men släppte mina händer när han kände att jag ryggade undan. Vi gick bredvid varandra, en obekväm tystnad låg i luften men ingen visste eller vågade säga något.  Vi kom till bilen och Harry öppnade, som han hade gjort första gången, dörren åt mig och jag hoppade in i bilen.

Vi kom till hotellet och jag viskade ett förlåt innan jag snabbt hoppade ur bilen och sprang till mitt hotellrum. Bakom mig lämnade jag en förvirrad och orolig Harry.

Harrys perspektiv:

Jag suckade, smällde igen bildörren hårt och gick sedan långsamt och med huvudet nere till mitt eget hotellrum. En enda fråga snurrade i mitt huvud. Vad hände?

Jag sa inte hej till någon utav killarna, gick bara förbi dem, in på mitt rum och smällde igen dörren hårt. Alla ryckte till och kollade på varandra. De visste att jag hade varit ute med Laura men inte kunde det ha gått så fel? Harry var alltid den som lyckades med tjejer, trodde de. Louis reste sig upp och gick in till mig.

”Vad har hänt?” Frågade Louis och lutade sig mot väggen. Jag kollade upp på Louis, från där jag låg på sängen och Louis såg att jag var förtvivlad.

”Jag har ingen aning.” Sa Harry och drog sina fingrar genom håret frustrerat. ”Ena stunden var allt jättebra, vi kysstes, och i nästa ligger hon på stranden och gråter och låter mig inte röra henne.”

”Frågade du inte henne vad som var fel?” Undrade Louis och rynkade ögonbrynen.

”Tusen gånger.” Sa Harry frustrerat. ”Men det kanske är för det bästa.” Louis nickade lätt.

”Du förtjänar en förklaring så prata med henne i morgon innan vår intervju.” Föreslog Louis och Harry nickade. Louis lämnade rummet och Harry låg kvar på sängen innan han gick ut till de andra för att spela Fifa med dem så han kunde skingra tankarna, i alla fall för stunden.

Lauras perspektiv:

Jag såg Harry komma gående mot poolområdet, han kollade inte åt mitt håll utan gick direkt fram till några tjejer som vinkade glatt åt honom. Jag suckade. Det var väl såhär du ville ha det? Du vill väl inte bli sårad för det är allt du kommer bli om du inte slutar tänka på honom. Rösterna i huvudet tog över och jag fortsatte att läsa boken som jag hade framför mig. Då och då sneglade jag mot Harrys håll för att bli ännu mer besviken varje gång för att han inte verkade bry sig.

Dagen efter var det en sorts fest för de som var mellan 18 och 22 och då jag inte fyllt 18 än utan gjorde det först om fem månader, så hade en tjej, Johanna, som jag träffade dagen innan skaffat ett falsk leg till mig. Vi stod inne på hennes hotellrum och gjorde vid oss. Johanna hade lockat mitt hår, som nu var i några nyanser ljusare blond än vad det varit innan de kom hit, och sminkat mig i en brun sotning och ljust läppstift. Jag studerade mig i spegeln medan Johanna fortsatte med sin egen sminkning. Jag hade på mig en svart klänning som hade spets upptill med en skärning som gick ner i en urringning mellan brösten men täcktes av spetsen och i ryggen var tyget delat i mitten men satt ändå ihop upptill, under bysten gick klänningen ut och slutade halvvägs ner på låren tillsammans med ett par svarta pumps. Jag såg faktiskt riktigt snygg ut. Jag kollade på Johanna och hon såg också riktigt bra ut. Hon hade på sig en mörkblå tight fodralklänning med ett par silvriga, glittriga pumps.

”Du ser verkligen riktigt snygg ut i den klänningen.” Sa jag och log åt Johanna.

”Tack, du med.” Sa Johanna och tog på läppglans. ”Du kommer verkligen få killar på kroken.”

Jag rynkade på näsan åt hennes ord, jag hade inga som helst planer på att få några killar på kroken. Ingen av de sliskiga killarna som skulle finnas på klubben, den enda killen som jag ville ha var Harry men det skulle aldrig funka, jag skulle bara bli sårad i slutet och det hade jag ingen lust att bli. Jag log när Johanna kollade oroligt på mig.

”Ska vi gå?” Frågade jag.

”Ja, let’s burn this club down.” Halvt skrek Johanna och tog en klunk ur en plunta jag inte sett att hon haft. Hon höll fram den till mig och efter att ha tvekat lite tog jag också en klunk ur den. Vi gick ner till klubben och Johanna fick lugna ner mig säkert tio gånger innan vi kommit fram till ingången för att jag trodde de skulle komma på mig med ett falsk leg. Det visade sig att jag hade oroat mig i onödan då vi kom in hur lätt som helst.

Jag och Johanna hade en helrolig kväll. Vi dansade med varandra, med killar och lät och bjudas på lite väl många drinkar av killar som försökte ragga på oss. Även om spriten gjorde mitt huvud burrigt kunde jag ändå känna hur någons, inte någon utan Harrys, blickar brände hål i ryggen på mig. Jag försökte att strunta i dem men de slutade inte. Jag dansade med en kille, jag var mer åt det fulla hållet än åt det nyktra och hade ingen direkt kontroll över min kropp mer än att jag rörde den i takt till musiken. How we do (party) med Rita Ora var på och jag dansade, kanske lite väl intimt, med killen som jag redan glömt namnet på. Jag fick ögonkontakt med Harry för en sekund. Varför kollade han efter mig hela tiden? Han kunde ju inte bry sig särskilt mycket då han innan idag suttit med flertalet tjejer och flirtat hej vilt med dem, så vad gjorde jag för annorlunda som inte han gjort?  Jag vände bort blicken och kollade på killen jag dansade med istället. Jag log mot honom och han log mot mig innan han tog mig i handen och drog med mig någonstans.

Kväll blev till natt och snart stapplade jag uppför trapporna till mitt hotellrum med hjälp av samma kille jag dansat med, nästan hela kvällen. Vi kom fram till min dörr och där stannade jag och vände mig om mot killen. Han böjde sig framåt och var på väg att kyssa mig men då vände jag bort huvudet så att hans läppar endast nuddade min kind. Jag sa hejdå till honom och gick snabbt in i rummet och stängde dörren efter mig.


Här är kapitel 3! Vad tycker ni? Jag vet att det är lite kort men var tvungen att ha ett bra avslut tyckte jag.
 
Nästa kapitel kommer på Tisdag. Tänkte köra på att uppdatera varannan dag, låter det bra? Får bara se til att skriva mycket nu så att ni slipper vänta på kapitel senare. 
 
Kram!

Kommentarer
Postat av: elin

så j*vla bra!!!! Hoppas verkligen att det blir bra mellan Harry och Laura! Om jag var Laura hade jag inte sagt nej till en kyss med Harry!!

Svar: Tack så mycket! :) Du får fortsätta läsa så får du se! Jag hade inte heller sagt nej till Harry haha!
Moa Lundström

2013-02-17 @ 13:12:55
Postat av: Anonym

Den var jätte bra! :) längtar till nästa kapitel.

Svar: Tack så mycket! :)
Moa Lundström

2013-02-17 @ 14:11:15
Postat av: http://niallhorannovell.blogg.se/

Hej!

Jag håller på med en novell som heter De sårbara, och som handlar om Niall! Det vore jätteroligt om du gav den en chans!

www.niallhorannovell.blogg.se

2013-02-17 @ 14:52:31
URL: http://niallhorannovell.blogg.se/
Postat av: Frida

Jättebra verkligen, och det låter jättebra med varannan dag!!! Jag längtar!;)xxx

Svar: Tackar!! :)
Moa Lundström

2013-02-17 @ 15:55:35
URL: http://onedirecctionn.blogg.se
Postat av: alva

jättebra!! mera :D

Svar: Tack :)
Moa Lundström

2013-02-17 @ 17:14:17
Postat av: ida&Z

Skulle du vilja göra ett länkbyte? :D

Svar: Ja visst, det låter bra :)
Moa Lundström

2013-02-17 @ 22:43:42
URL: http://www.onedfanfic.webblogg.se
Postat av: ida&Z

Har länkat dig! :D

2013-02-18 @ 13:22:32
URL: http://www.onedfanfic.webblogg.se
Postat av: Hanna

Om du skulle ge ut en bok med noveller skulle jag lätt köpa den!!du är jätte duktig! :)

Svar: Åhh, tack så mycket! Det betyder mycket att höra! :)
Moa Lundström

2013-02-18 @ 17:25:43


Innan du kommenterar tänk på att:
-Kommentarer som anses stötande mot mig raderas direkt!!
-Ingen spamming, Tack!
-Alla andra kommentarer och frågor är mer än välkomna!
-Jag gör gärna bloglovin' byten, bara till att fråga!
Tack på förhand!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






One Direction Novell Blogg

Besökstoppen

RSS 2.0