london nystart - kapitel 7

Publicerat: 2013-01-11 // Kl: 18:00:00 // Kategorier: London - Nystart // Kommentarer: 3
Detta har hänt:

”Det låter bra.” Sa Zayn. ”Sofia kan behöva någon som gått igenom samma sak som hon gör nu.”

”Då är det bestämt.” Sa Louis och log.

”Det är ju fest nästa helg då kan de träffas.” Föreslog Liam. ”Det är mer avslappnat än om vi bara för ihop dem.” Alla nickade och Zayn hoppades att det skulle hjälpa Sofia att prata med någon som förstod henne, Zayn visste ju inte hur hon kände, så detta var en bra idé. De småpratade och snart hade de ätit upp och begav sig hemåt.

Zayn och Sofia träffades inte så mycket de senaste dagarna eftersom Sofia varit i Sverige hade hon fått jobba ihjäl sig, bokstavligt talat. Hon hade knappt haft någon ledig tid och den lilla lediga tiden hon hade spenderade hon antingen med Zayn, med killarna eller med Hannah. Sofia klagade inte hon älskade alltihop men om Sofia inte lugnade ner sig snart skulle hon gå in i väggen. Hennes kropp hade också tagit stryk av stressen. Sofia började tappa håret, inga stora mängde men det var ändå jobbigt, Sofia hade gått ner ca 4 kg och hennes smala men kurviga kropp hade nästan förlorat all sin kurvighet oh glädjen Sofia känt innan var nästan borta och hade ersatts med att hon snäste åt allt och alla. Det var inte meningen men hon kunde inte hjälpa det. Hon hade haft tur dock att ingen hade känt igen henne från skvallersidan och kunde fortfarande leva ett relativ lugnt liv på den fronten, men det skulle inte vara länge, det kände Sofia på sig. Men nu hade hon gett sig in i detta och skulle inte sluta kämpa, kämpa för hennes och Zayns förhållande.


När erbjudandet om hon ville gå på fest hade hon inte sagt nej, hon kunde behöva släppa loss och tänka på annat för ett tag. Sofia hade frågat om inbjudan även gällde Hannah och det hade den så nu stod de båda tjejerna inne i Hannahs enorma badrum och gjorde vid sig samtidigt som de smuttade på varsin drink.

Sofia lockade sitt hår i lösa lockar och sotade ögonen lätt. Avslutade med ett rosa rouge och genomskinligt läppglans. Musiken strömmade ut ur högtalarna på högsta volym och de båda tjejerna sjöng med för allt vad de var värda.

I hear your heart beat to the beat of the drums
Oh what a shame that you came here with someone
So while you're here in my arms,
Let's make the most of the night like we're gonna die young

De dansade runt I badrummet och hade kul. Sofia kände att hon verkligen hade längtat efter detta. Sofia skrattade åt Hannah när hon trillade på golvet.

”You are crazy, my love!” Skrek Sofia och skulle hjälpa Hannah upp men hamnade själv på golvet och de skrattade ännu högre.

”Vad händer här inne?” Frågade en chockad Zayn när han stack in huvudet i badrummet för att kolla var de höll hus. Zayn och de andra hade väntat i bilen i tio minuter men när ingen av tjejerna kom ut hade Zayn gått fram till dörren för att se om den var olåst och det var den och nu stod han och kollade när tjejerna låg på badrumsgolvet och skrattade hysteriskt. Han skakade på huvudet och skrattade åt dem.

”Kom nu, vi måste åka.” Sa Zayn och hjälpte dem upp. De hade fortfarande inte slutat skratta när de stod på trappan och Hannah skulle låsa dörren.  Zayn gick in i bilen och snart kom även Sofia och Hannah gåendes mot bilen, och skrattade ännu mer eftersom Hannah aldrig hade fått in nyckeln i nyckelhålet om det inte var för Sofia.

”Är ni redan fulla?” Frågade Harry och skrattade åt dem när de höll på att trilla när de skulle hoppa in i bilen.

”Vi kanske hade liiiiite för mycket att dricka.” Sa Sofia när hon lugnat ner sig från skrattattacken och satt sig ner i bilen.

”Lite?” Sa Liam och spärrade upp ögonen.

”Shut up!” Sa Hannah och slog honom lätt på armen.

De kom fram till festen som hölls på en klubb mitt inne i London. Det var en privat fest så inga fans skulle kunna störa sällskapet mer än utanför när de ska gå in. De gick ut ur bilen och ute på gatan såg Sofia att det var en annan tjej med dem denna kväll.

”Förlåt, jag såg inte dig innan.” Sa Sofia och gick fram till Isabell som stod och höll om Louis.

”Sofia, detta är min angel, Isabell och Isabell detta är Sofia.” Tjejerna skakade hand.

”Så du är den välkända Isabell jag hört så mycket om?” Frågade Sofia. ”Louis kan inte hålla tyst om dig när vi träffas.”

”Ja, det är jag.” Sa Isabell och log mot Louis. ”Du är tillsammans med Zayn, eller hur?”

”Ja, det stämmer!” Sa Sofia och kände Hannah puffa till henne i sidan. ”Detta är Hannah förresten, min första vän i London och min bästa.” Louis spelade sårad och la en hand över sitt hjärta.

”Det kändes.” Sa han och låtsades gråta.

”You’re such a baby sometimes.” Sa Sofia och slog honom över huvudet och gick in i lokalen.

De alla möttes av hög musik, blinkande ljus och vem Sofia antog var ägaren av festen. Han presenterade sig som Joe och därefter fortsatte sällskapet in i klubben. Musiken var ännu högre i det andra rummet men Sofia älskade känslan. Ikväll skulle det festas som om ingen morgondag fanns. Sofia drog med Zayn upp på dansgolvet och de började dansa, närmre och närmre varandra kom de och när deras kroppar var upptryckta mot varandra böjde Zayn sig ner och kysste Sofia mjukt på läpparna. Sofia besvarade glatt kyssen och den blev allt intensivare. En klapp på Zayns axel från Liam fick paret att bryta den.

”Ledsen att störa.” Sa Liam. ”Men vi vill inte se er grovhångla.”

”Kolla åt ett annat håll då.” Sa Sofia och drog ner Zayn för ännu en kyss bara för att retas med Liam.

”Okej, okej. Det räcker!” Protesterade Liam. ”Lägg av.” Sofia bröt kyssen och skrattade åt Liams ansiktsuttryck. ”Det finns drinkar vid bordet.” Sa han och gick iväg till deras bord, Sofia och Zayn följde efter honom och tog varsin drink.

Någon timme senare stod Sofia, Hannah och Isabell inne på damernas och pratade.

”Hur klarar du av alla fans då?” Undrade Isabell och bättrade på sminket.

”Jag klarar väl det.” Sa Sofia tveksamt.

”Bullshit!” Sa Hannah som var full och inte kunde hålla tunga rätt i mun, Sofia gav henne en irriterad blick men Hannah brydde sig inte. ”De skriver elaka kommentarer hela tiden och Sofia vet inte hur hon ska hantera det.”

”Hunny, inte ska du oroa dig.” Sa Isabell och la en arm på Sofias arm för att trösta. ”Det var lika dant för mig i början men efter ett tag när de fattar att ni inte kommer göra slut så slutar de. Om du ignorerar dem tröttnar dem. Det var svårt för mig med men visa dem att du är bättre än dem. Var trevlig mot fansen, då kan de inte hata dig. Promise!”

”Okej, men hur klarade du av att de kallade dig ful och att du inte var värd Louis?” Undrade Sofia.

”Jag hade Louis som sa att jag var fin och vem undrar inte om man är värd sin kille eller inte?” Sa Isabell.

”SANT!” Tjöt Hannah.

”Tyst med dig nu.” Skrattade Sofia. Det var skönt att ha Hannah med sig, hon lättade alltid upp stämningen. Vid första anblick trodde man att hon bara var ytlig och falsk men när du väl lärde känna henne så var hon den snällaste människa du kunde möta även om hon blev galen när hon var full, men vem blev inte galen med sprit i kroppen?  ”Hur träffades du och Louis?”

”Vi träffades på ett meet and greet i Manchester.” Svarade Isabell. ”Vi klickade direkt, jag hade skrivit mitt mobilnummer på en lapp och gav honom, vi sms:ade fram och tillbaka jätte länge innan vi träffades och nu är vi här.” Isabell log och man såg verkligen hur kär hon var i Louis och alla gånger Louis nämnt Isabell förstod man att även han var kär i Isabell. De var verkligen ett fint par. Sofia hoppades att hon och Zayn skulle klara av att hålla ihop lika bra som dem.

”Ni är verkligen jättefina ihop.” Sa Sofia och log mot Isabell.

”Tack så mycket.” Svarade Isabell och rodnade lite.

”Vad sägs som att vi går ut igen?” Frågade Hannah.

”Ja, jag måste ändå leta upp Lou.” Sa Isabell och försvann ut genom dörren med en kärleksfull blick.

”Lova att du inte ersätter mig med henne bara för att hon dejtar Louis?” Bad Hannah.

”Skulle inte jag fixa ihop dig med Harry?” Sa Sofia på skämt och Hannah skrattade. De begav sig ut på dansgolvet för att dansa resten av natten. Sofia kollade mot Isabells och Louis håll och kunde inte hålla tillbaka leende som snart klädde hennes ansikte. De verkade så lyckliga tillsammans. De var bara de och de brydde sig inte om omvärlden. Det var precis så som Sofia ville ha det och hon skulle kämpa för det.

Sofias mobil ringde och skapade ett oväsen i sovrummet. Sofia stönade och tog mobilen från nattduksbordet och svarade.

”Hej det är Sofia.”

”Vet du om att du är på bild på varenda skvallersida.” Skrek Hannah i andra sidan av luren.

”Nej, jag har inte gått upp än.” Svarade Sofia sömnigt.

”Kolla Perez.” Sa Hannah och Sofia hämtade sin dator och startade den. När den var färdig klickade Sofia in sig på Perez Hiltons sida och såg bara bilder på sig själv och Zayn, kyssandes utanför klubben de varit på. Sofia hade bara ett svagt minne om att hon kastat sig över Zayn när de kom ut, utan en tanke på alla fans som skulle vara där, och kysst honom. ”Ser du?”

”Jag ser, jag ser.” Sa Sofia. ”Helt ärligt bryr jag mig inte längre. Detta skulle hända förr eller senare och nu vet ju alla att Zayn verkligen är upptagen i alla fall.”

”Wow, du har verkligen ändrat uppfattning om detta.” Sa Hannah chockat.

”Ja, jag älskar Zayn och detta är hans värld.” Sa Sofia."Vad kan jag göra? Inget. Jag får bara acceptera det."

”Sa du älskar?” Frågade Hannah ännu mer chockad.

”Ja, nu lägger du på så jag kan fortsätta sova.” Sa Sofia och la på snabbt som attan innan Hannah hann säga något mer.


Vad tycker ni? Nästa kapitel blir det extremt mycket drama! Så kommentera på så kanske det kommer upp snabbare!

Ha en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Isabell

jättebra :) längtar till nästa! tack detsamma! :) kram! xx

Svar: Tack så mycket! :)Kram!
Moa Lundström

2013-01-11 @ 18:35:53
Postat av: Isabell

jättebra! längtar till nästa! tack detsamma! :) kram! xx

2013-01-12 @ 13:25:41
Postat av: Clara

Sjukt bra skrivet! Kan inte vänta tills nästa kommer upp! ;-)

Svar: Tack så mycket! :)
Moa Lundström

2013-01-12 @ 13:55:39
URL: http://hastarfixotrix.blogg.se


Innan du kommenterar tänk på att:
-Kommentarer som anses stötande mot mig raderas direkt!!
-Ingen spamming, Tack!
-Alla andra kommentarer och frågor är mer än välkomna!
-Jag gör gärna bloglovin' byten, bara till att fråga!
Tack på förhand!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






One Direction Novell Blogg

Besökstoppen

RSS 2.0