london nystart - kapitel 11

Publicerat: 2013-01-21 // Kl: 18:46:00 // Kategorier: London - Nystart // Kommentarer: 4

Detta har hänt:


”Vi oroar oss faktiskt, Zayn.” Sa Louis och la en hand på Zayns axel. ”Hon är vår vän också.”

”Det kommer gå bra.” Lovade Liam. ”Hon kommer inte lämna dig. Då hade hon åkt till flygplatsen inte till polisstationen.”

”Varför tar det så lång tid för?” Frågade Zayn och satte sig ner.

”Dessa saker tar tid.” Sa Niall. ”Sätt dig och lugna ner dig nu.”

Några timmar till gick men snart kom Sofia gåendes in till rummet där killarna satt, Isabell hade också anslutit sig, likaså Hannah som Sofia förmodade att Zayn hade ringt. Sofia gick fram till Zayn och han kramade om henne. Ingen sa något, de bara höll om varandra.

Kvällen kom med stormsteg och snart stod Sofia framför spegeln och sminkade sig. Hon hade hittat en klänning långt in i garderoben. Hon hade nästan glömt att hon ägde den men när hon kollade igenom garderoben och såg den igen, blev hon kär i den en gång till. Hon hade sett den hängandes inne på Acne och blivit kär i den direkt, hon var bara tvungen att ha den. När hon senare köpt den hade den använts ett fåtal gånger, men nu kändes den helt rätt. Framifrån liknade den en oversized, trekvartsärmad tröja, den snygga modellen. Den var i skirt tyg utanpå ett mörkare och ryggen var öppen.  Hon hade gått tillbaka till sin ursprungliga vikt, och hon var snyggare än hon brukade. Hon hade börjat träna och äta nyttigt och på så sätt gått upp i vikt på ett sunt sätt. Hennes smala men kurviga kropp var tillbaka och Sofia kunde inte vara lyckligare. Allting hade börjat gå uppåt igen. Sofia log när det knackade på dörren och hon gick för att öppna.

”Hej.” Sa Sofia glatt.

”Wow.” Sa Zayn och studerade henne uppifrån och ner. När han fick tillbaka talförmågan sa han ”Du ser fantastisk ut.”

”Tack så mycket.” Sa Sofia och rodnade. ”Du med. ”

”Är du redo att åka?” Frågade Zayn och höll ut sin hand åt Sofia.

”Ja, låt mig bara hämta min handväska.” Sa Sofia och gick snabbt in i sovrummet för att hämta sin knallröda chanelväska. Den gav en fin kontrast till den helsvarta klänningen.

Sofia och Zayn hoppade ur bilen och gick hand i hand till restaurangen som Zayn hade bokat bord på. Det var en fin kväll och Sofia blev alldeles varm och pirrig inombords, det var något magiskt med kvällen som Sofia inte kunde sätta fingret på. Inne i restaurangen ledde en servitör dem till deras bord och de satte sig ner.

”Detta är fantastiskt.” Sa Sofia och kollade runt i restaurangen som var mysigt inredd med några soffgrupper i ett hörn och borden var i mörkt trä, likaså stolarna. I taket hängde kristallkronor och gav vagt ljus till de ätande gästerna. På nästan varje ledig yta stod det tända ljuslyktor.

”Detta är min favorit restaurang.” Sa Zayn och log mot Sofia. ”Men jag kommer tyvärr inte hit så ofta.”

”Varför?” Undrade Sofia och vände blicken till Zayn.

”Jag kommer bara hit vid speciella tillfällen.” Svarade Zayn och log charmigt mot Sofia.

”Jag känner mig ärad.” Sa Sofia och tog Zayns hand i sin över bordet.

Servitören kom och tog deras beställningar innan han gick igen. Sofia och Zayn småpratade lite innan maten kom.

”Har du hört något mer från Oskar?” Frågade Zayn och Sofia skakade på huvudet.

”Nej, jag hoppas han har gett upp.” Sa Sofia.

”Det får vi verkligen hoppas.” Sa Zayn och tog Sofias hand. ”Men även om bilden skulle komma ut så skulle jag inte överge dig.”

”Tack, du vet inte vad det betyder att du säger det för mig.” Sa Sofia och drog på mungiporna. ”Jag tror att han blev förbannad efter jag skällde ut honom när jag såg honom och att det är därför han reagerar som han gör nu.”

”Du såg honom i Sverige?” Frågade Zayn förvånat.

”Ja, han följde efter mig när jag var ute och gick.” Sa Sofia. ”Han ville be om förlåt för allt han gjort men det kan han glömma.”

”Varför sa du inget?” Frågade Zayn, han var inte arg bara sårad att inte Sofia sagt något. Han ville skydda hennetill varje pris.

”Jag ville inte göra dig orolig, ni spelade in i studion och hade många intervjuer och sådant, jag ville inte störa.” Erkände Sofia.

”Säg inte så.” Sa Zayn. ”Du är viktig för mig och det spelar ingen roll vad jag gör, jag vill veta! Om jag så hade varit på andra sidan jordklotet mitt i en konsert hade du inte stört mig.”

”Förlåt.” Sa Sofia. ”Jag vill inte vara anledningen att det går dåligt för er. Och verkligen inte förstöra en konsert.”

”Sofia.” Sa Zayn suckandes. ”Jag finns här alltid för dig. Oavsett vad. Bara ring eller kom över.”

”Jag vet inte hur jag ska hantera allt bara.” Sa Sofia och smålog. ”Allt detta är nytt för mig.”

De fortsatte att prata och när det fått i sig en efterrätt också så begav de sig till nästa destination - Stans bästa utsiktsplats över hela London. De åkte hissen upp och kom genast upp till ett rum med väggar av glas. Där inne fanns det en soffa, ett bord med champagne på och otaligt många ljus som lyste upp rummet. Sofia stod helt paralyserad av chock och när den lagt sig gick hon ända fram till fönstret och kollade ut över staden – den bästa staden i världen enligt Sofia.

”Jag kan inte fatta att detta är på riktigt.” Sa Sofia och kollade på Zayn. ”Det är helt fantasiskt.” Zayn nickade och gick fram till Sofia och omfamnade henne bakifrån.

”Jag vet att jag sagt detta flera gånger.” Viskade Zayn i hennes öra. ”Men du är verkligen jättevacker ikväll. Inte bara ikväll, alltid. Jag är verkligen glad att jag fått lära känna dig.”

”Och jag är glad jag lärt känna dig.” Sa Sofia tillbaka i en viskning. ”Du är ljuspunkten i mitt liv.”

”Jag älskar dig.” Viskade han och Sofia vände upp huvudet för att se honom lite bättre.

”Jag älskar dig också.” Sa hon och vände sig om i hans omfamning för att kunna kyssa honom.

De satt i soffan och njöt av utsikten och varandra men snart ringde Zayn mobil och personen på andra linjen meddelade att deras bil var nedanför. De ville inte lämna det lilla rummet och komma tillbaka till verkligheten men efter att ha tvingat sig själva upp stod de i hissen på väg ner. De åkte hem till Zayn och fortsatte sin kväll där. Sofia hade haft rätt när hon trodde att det varit något magiskt över kvällen, för den hade varit helt magisk.

”Jag måste hämta min syster på flygplatsen nu.” Sa Sofia och tog på sig sin kofta som låg över armstödet på soffan. Alla var samlade hemma hos Harry och spelade fifa och åt pizza. Alla hade varit oroliga för Sofia efter det att hon varit hos polisen. Sofia var lite irriterad på det men hon visste att det bara berodde på att de brydde sig om henne. Polisen hade informerat henne om att det skulle ta tid för hennes anmälan att gå igenom men de skulle jobba så snabbt som de kunde hade de lovat.

”Vi kan följa med.” Sa Harry och flinade mot Sofia.

”Vill du att hon ska svimma direkt eller?” Sa Sofia och skakade på huvudet när Harry bara skrattade bort det.

”Det hade varit kul att överraska henne.” Sa Harry.

”Det kanske det hade varit men en annan gång.” Sa Sofia och samlade ihop sina saker innan hon pussade Zayn hejdå och sa hejdå till de andra och gick ner på gatan för att få tag på en taxi. När hon väntat i tio minuter suckade hon och svor för sig själv för att hon inte skaffat sig en bil än, det hade varit passande nu.

Harry ställde sig upp och kollade hemlighetsfullt på killarna.

”Kom, vi måste hinna till flygplatsen.” Sa Harry och killarna flinade när Harry förklarade sin plan.

Sofia kom till flygplatsen precis när Louises flyg landade och Sofia han precis gå till gaten när hon såg sin syster komma gående. Sofia snabbade sina steg och när de stod framför varandra omfamnade de varandra i en hård kram.

”Hej.” Sa Sofia. ”Gick det bra att flyga?”

”Hej.” Svarade Louise och log stort. ”Ja men mamma ville knappt låt mig gå på.”

”Typiskt mamma.” Sa Sofia och skrattade.

Medan de gick för att hämta Louises bagage hörde de hur det började spelas i högtalarna och hur någon började sjunga.


Elfte kapitlet är uppe nu! Vad tycker ni?

Förlåt för lite seg uppdatering men har som sagt inte hunnit skriva så mycket mer och i helgen var det full rulle hela tiden och ni kan ju bara gissa hur jag spenderade min Söndag haha! Men nu ligger det uppe och sak försöka skriva så fingrarna blöder om vi inte får allt för mycket läxa denna veckan, you never know!

Kram!


Kommentarer
Postat av: REBECCA

Hej! Allt bra?
Lust att göra ett bloglovinbyte? kram

Svar: Hej! Det är bara bra med mig, hur är det själv?Gör gärna ett bloglovin byte med dig! Din blogg är verkligen superfin och hittade redan mycket inspiration bara jag kollade in snabbt!
Kram!

Har följt dig nu!
Moa Lundström

2013-01-21 @ 19:00:02
URL: http://missrebecca.se
Postat av: Isabell

jättebra! :) vad sägs om Isabell står där dom sjunger och Louis går fram till Isabell och drar upp med henne på scenen när dom sjunger Back For You och så sjunger han för Isabell och Louis säger jag längtar till din väns bröllop, du kommer vara vacker på bröllopet och du är alltid vacker och isabell säger du är med alltid vacker snygging och hon rodnar. :) vad tycker du? :) kram! xx

Svar: Tack :) Försöker lägga in det nånstans :)
Moa Lundström

2013-01-21 @ 19:43:37
Postat av: Isabell

ok :) varsågod

2013-01-21 @ 20:59:46
Postat av: Anonym

Hej fin blogg! :)
ställ gärna en eller flera frågor i min frågestund, svarar på alla frågor så det är bara att fråga på, inga frågor är för dumma!
Länk: http://angelamendoza.blogg.se

2013-01-23 @ 17:58:26


Innan du kommenterar tänk på att:
-Kommentarer som anses stötande mot mig raderas direkt!!
-Ingen spamming, Tack!
-Alla andra kommentarer och frågor är mer än välkomna!
-Jag gör gärna bloglovin' byten, bara till att fråga!
Tack på förhand!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






One Direction Novell Blogg

Besökstoppen

RSS 2.0